DEN PERFEKTA BRÖLLOPSFESTEN BÖRJAR HÄR

VÄLKOMMEN

Varje bröllop är unikt och bröllopsdagen är troligtvis en av de större dagarna ni upplever, därför vet vi att allt måste vara helt perfekt, även musiken.

Vi har lång erfarenhet med bland annat bröllopsfester och har spelat musik på alla tänkbara bröllop genom åren. När ni samamrbetar med oss gör vi alltid ett unikt upplägg av musiken och utrustning så det passar just er och alla era gäster oavsett åldrar.

SVENSK-ENGELSKT BRÖLLOP

ROSENHANSKA NYKÖPING

JOHN GUIDETTI´S BRÖLLOP

VIDBYNÄS NYKVARN

RÄTT DJ & MUSIK TILL VARJE BRÖLLOPSFEST
Våra DJ`s skapar den bästa festkänslan genom att spela den perfekta musikmixen för alla smaker, oavsett om du har gäster från hela världen eller bara det närmaste vännerna hemifrån. DJ`n ser till att skapa stämningen och energin på dansgolvet genom att läsa av gästerna och hela tiden hålla tempot uppe.

DJ tar självklart mot önskningar under kvällen och läser av publiken och bygger upp högsta möjliga feststämning som håller dansgolvet fullt hela kvällen.

Behöver ni tips & ideer så hjälper vi gärna till.

BOKA DJ, LJUD & LJUS TILL BRÖLLOPSFESTEN

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 7.995 kr

 

Boka en komplett paketlösning till din bröllopsfest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och fri transport inom Stockholm. Välkommen med din förfrågan.

SPECIAL EFFEKTER

FRÅN 1.995 kr

 

Lägg till extra effekter till ditt bröllop som 

Gnister Maskiner
Konfetti Kanoner

Bakgrundsljus
Saxofonist Med mera.