Vi har samlat dom mest bokade DJ paketen här nedan som exempel. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert då varje event är unikt.

Daniel Sierilä

PRISSÄTTNINGS HUR OCH VARFÖR


Vad kostar det egentligen att hyra en dj & vad får man betala för ljud & ljus?


Vi har paket priser där DJ ingår tillsamans med Ljud & Ljus. Men i de flesta fallen så är det så unikt varje tillfälle så priser kan komma att justeras. det som kan vara avgörande är, avståendet till festlokal, Eventuella trappor att bära utrustning i, Sen natt avslut, Förberedelser som ändras flera gånger innan fest dagen, Musik uppdatering inför eventet. men sen är det även Marknaden som avgör till viss del. Efter Corona Pandemin så har dom flesta priser gått upp från 20%-300% beroende på produkt som vi inhandlar. köper vi in en högtalare som innan pandemin kostade 7500:- så är marknads priset på den idag 13750:- pga pandemin. och för oss så måste vi ha med det beräkningarna inför varje event. Därför är det så viktigt att vi får ett hel hets upplägg från börja med så mycket detaljer som möjligt för att sätta ett Rätt pris för er skull. För i vissa fall så ska kunden ej behövba drabbas av dom höjda priserna ifall inte fest tillfället kräver det i utrusningväg. 


 

De faktorer vi utgår ifrån när det gäller pris sättning: 

Plats för event, resekostnader, Erfarenhet är även den prisgrundande. Annat som hos oss kostar extra är, Rökmaskin, Trådlös Mikrofon, Att ta fram en spellista och gemensamt gå igenom musik som skall spelas. Förberedelser med utrustning. test av erat upplägg. 


Priset för en DJ idag är ca 1500:- h , Men de flesta tar ut ett arvode på 2000:- h. Våra djs försöker jobba mera med Paket där ni får mer tid för pengarna när ni även bokar utrustning. Priset är baserat på i snitt 4 timmars speltid. En bröllops-DJ kan spela musik hela dagen, från ceremonin till slutet av natten, men de flesta par brukar bara behöva en DJ för kvällen, så varje event är unikt. 

Försäkringar för uppkomna incidenter som Tex trasig utrustning, Brand, Fall skador, Med mera är oxå en kostnad för oss. 


Vi ber er att ha det med i bekatning när vi skickar er en offert. 

Och ber er som sagt att komma med så mycket info som möjligt för att kunna sätta rätt pris från början. 

Alla tillägs arbeten eller bestälningar skall ske via mail då det blir bindande med Fråga Svar Fuktion där bekrätelse skickas ut till kund. 

 


FESTPAKET från 6500:-
Passar utmärkt till den lilla festen på upp till 60 pers Födelsedags event, Lilla firma festen, Möhippan M.m

Välkommen med din förfrågan Transport & riggning innan dans ingårFESTPAKET från 7500:-
Passar utmärkt till mellan festen på upp till 85 pers ca. Födelsedags event, Firma festen, Möhippan M.m

Välkommen med din förfrågan Transport & riggning innan dans ingårFESTPAKET från 9500:-
Passar utmärkt till den stora festen på upp till 120 pers. Firma festen, Möhippan M.m Bröllops exempel

Välkommen med din förfrågan Transport & riggning innan dans ingår


REKOMMENDERAS


Bröllopstankar? klicka härROSENHANSKA MAGASINET NYKÖPING

LARSSONS LADA TAXINGE

ICA / SCANDIC SOLLENTUNA

BOKNINGS FÖRFRÅGAN

Privat
Företag